5 de juny de 2020
20:31

L’Ajuntament confirma la mort del veí de Deltebre amb Covid-19

2020-04-04T18:10:46+02:004 d'abril de 2020|Notícies Societat|
L’Ajuntament de Deltebre ha confirmat avui la mort del veí de Deltebre que la setmana passada va donar positiu per coronavirus. L’home, de 86 anys, estava ingressat a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús. Es tracta de la primera víctima de la pandèmia de la COVID-19 al municipi.
L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha mostrat el seu condol a través d’un missatge a les xarxes socials:
 “Lamento comunicar-vos que aquesta matinada s’ha apagat la llum del veí de 86 anys del nostre municipi infectat per la COVID-19. Com a alcalde vull expressar el meu sincer condol a tota la seva família“.
L’alcalde ha emplaçat també a la ciutadania a mantindre el confinament estricte  “Per evitar que haguem de lamentar cap pèrdua més“.