5 de juny de 2020
20:41

“Comptem amb tu”, la crida que enceta la nova campanya de promoció del comerç local de FECOTUR i l’Ajuntament de Deltebre

2020-04-14T20:53:19+02:0014 d'abril de 2020|Economia Notícies Societat|

Els comerciants de Deltebre són el protagonistes d’un vídeo promocional que pretén fomentar el comerç de proximitat com a mesura per a reactivar l’economia local després de la crisi del coronavirus.

El vídeo forma part d’una campanya de dinamització del comerç local i de proximitat que han posat en marxa la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre (FECOTUR), en col·laboració amb l’Ajuntament de Deltebre.

En el vídeo els comerciants fan una crida a la ciutadania de Deltebre a que, una vegada finalitze la crisi sanitària de la COVID-19, aposten per fer les compres als comerços del municipi per tal per garantir el futur del comerç local. En el vídeo apareix una representació dels comerciants de Deltebre adherits a FECOTUR.