5 de juny de 2020
21:20

L’alcalde de Deltebre demana a la ciutadania que, en la mesura del possible, continue confinada a casa

2020-04-14T21:26:29+02:0014 d'abril de 2020|Economia Notícies Política Societat|

Avui dimarts s’ha aixecat el confinament total de la població i han pogut tornar a treballar els sectors que no estan afectats pel decret de l’estat d’alarma pel coronavirus. Així, per exemple, han tornat a l’activitat sectors com la construcció o la indústria. Davant esta situació i malgrat continua vigent l’alarma sanitària pel coronavirus, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha demanat a la ciutadania que en la mesura de possible continue confinada a casa per a evitar risc de contagis a la població. ho ha fet a través d’un vídeo  institucional publicat ahir dilluns de Pasqua.

En el vídeo l’alcalde fa balanç també de la nefasta campanya de Setmana Santa, amb tots els establiments de restauració i hostaleria tancats, i anuncia la preparació d’una bateria d’accions, que es donaran a conèixer durant els propers dies, per reactivar l’economia local.