L’Ajuntament de Deltebre ha organitzat un programa d’actes per commemorar la diada de Sant Jordi mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre i les xarxes socials del propi ajuntament. Aquest programa d’activitats, que s’enceta aquest mateix dimecres, comptarà amb diferents blocs que s’aniran publicant al llarg dels dos dies. 

D’aquesta manera, el Sant Jordi digital de Deltebre comptarà amb la presentació de novetats editorials, tallers de manualitats, recomanacions de llibres o lectures de fragments de llibres preferits per part de la ciutadania i dels usuaris i usuàries de la Biblioteca Delta de l’Ebre, la narració de la llegenda de Sant Jordi i actuacions musicals. La regidora de Foment Cultural i Igualtat i Gènere, Anna Giménez, ha destacat que “La cultura ens acompanya en tot moment i encara més en moments d’adversitat com l’actual, tal com estem comprovant en aquests dies de confinament a les nostres cases”. 

Per aquest motiu, la regidora ha subratllat que “Des del govern municipal hem volgut utilitzar les eines digitals que tenim al nostre abast per posar en valor una diada tant especial com la de Sant Jordi, i per recordar que la cultura i la vida, malgrat tot, han de seguir avançant”. 

Presentació de novetats editorials Durant el dia de Sant Jordi, aquest dijous 23 d’abril, es presentaran fins a 6 nous llibres: Una dolça abraçada, de Sarai Bertomeu; Erosions, de Cristina López; Droga i Corrupción, de Juan Martínez; El viatge de la Bruna, de Montse Pallarès; Les marfantes de fullola, de de Joaquim Vilagrassa; i Pedacitos de ti en mí, d’Estefania Alifonso. 

A banda, el programa d’activitats també compra amb la representació, a càrrec dels components del grup Pirates de la Sal, del Poema musicat de Gerard Vergés Parlo d’un riu mític i remorós. Una adaptació musical realitzada per Arturo Gaya i que compta amb els arranjaments de Sergi Trenzano. I, finalment, amb una peça musical de Silvia Ampolla anomenada Jotes de Sant Jordi