4 de juliol de 2020
05:45

ERC Deltebre demana al govern municipal la celebració de plens ordinaris

2020-05-16T21:27:23+02:0016 de maig de 2020|Política|

El Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Deltebre ha sol·licitat al govern municipal la convocatòria de plens de caràcter ordinari. Des del decret de l’estat d’alarma per la covid 19 no se n’ha convocat cap i només s’ha celebrat un plenari de caràcter extraordinari el passat 29 d’abril en el que es va aprovar el Pla de Reactivació Socioeconòmica.

Els republicans recorden que amb l’entrada a la fase 1, Deltebre ha anat recuperant poc a poc alguns serveis tancats durant el confinament estricte i, per tant, creuen que és l’hora també de reprendre els plens ordinaris per tal que l’oposició pugue fer la seua faena de fiscalització de l’acció de govern, amb la possibilitat de fer precs i preguntes al Ple. El portaveu d’ERC, Joan Alginet,ha assegurat que “Deltebre no pot estar sense plens ordinaris. Hem sol·licitat a l’alcalde que els torne a convocar”. També demanaran un informe al secretari municipal per saber el motiu pel qual no s’han convocat plens ordinaris, mentre que altres municipis com Tortosa o l’Aldea sí que ho han fet.