Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (20/05/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre farà esta tarde un acte d’homenatge a les entitats del municipi que han treballat des de la primera línia per a fer front a l’alerta sanitària de la Covid 19 i la crisi social i econòmica que se n’ha derivat.

L’Associació Catalana de Municipis segueix esperant una resposta del govern espanyol a les reiterades demandes que s’han fet perquè els ajuntaments puguin mobilitzar el superàvit del 2019 per fer front a la crisi de la Covid-19. El president de l’entitat municipalista i alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha recordat que l’ACM ve reclamant mesures de compensació a la reducció d’ingressos dels municipis des de l’inici de la pandèmia, així com també s’han fet reiterades peticions al govern espanyol perquè els ajuntaments puguen utilitzar el superàvit.

Deltebre rebrà una subvenció de l’Agència Catalana de Residus de 77.000 euros per promoure la utilització d’àrids reciclats dels residus de la construcció.

El Centre de Formació Lo pont de Deltebre, gestionat per la Fundació Gentis, ha obtingut un dels premis Baldiri Reixach d’educació que atorga la fundació Carulla a projectes educatius transformadors.