4 de juliol de 2020
03:26

Deltebre posa en mans dels usuaris la decisió de reobrir el Centre Esportiu del Delta

2020-05-27T17:26:57+02:0027 de maig de 2020|Esports Societat|

L’Ajuntament de Deltebre passarà una enquesta als usuaris del Centre Esportiu del Delta per a decidir si programar l’obertura per al pròxim 15 de juny, coincidint amb la fase 3 del desconfinament, o posposar-la fins al setembre. Amb l’enquesta, l’ajuntament vol saber si els usuaris, malgrat les restriccions imposades per les fases del desconfinament, estan decidits a continuar utilitzant les instal·lacions del centre esportiu o si, per contra, preferixen aplicar criteris de prevenció i cautela i ajornar la tornada al centre esportiu fins al setembre. El resultat de l’enquesta acabarà decidint la data de reobertura del centre esportiu.

4. TAll_LLUÍS reobertura centre esportiu
4. TAll_LLUÍS reobertura centre esportiu

Amb la fase 2, els centres esportius ja poden obrir a la pràctica esportiva però amb moltes restriccions. En cas d’obrir-se el 15 de juny, caldrà adaptar el centre a les mesures d’higiene i seguretat que fixe la fase 3 del desconfinament. Actualment els usuaris tenen suspesa la quota de pagament.

L’Ajuntament de Deltebre passarà una enquesta als usuaris del Centre Esportiu del Delta per a decidir si programar l’obertura per al pròxim 15 de juny, coincidint amb la fase 3 del desconfinament, o posposar-la fins al setembre.

Amb l’enquesta, l’Ajuntament vol saber si els usuaris, malgrat les restriccions imposades per les fases del desconfinament, estan decidits a utilitzar les instal·lacions del centre esportiu durant l’estiu o si, per contra, preferixen ser cautelosos i ajornar la tornada fins al setembre. El resultat de l’enquesta acabarà decidint la data de reobertura del centre esportiu.

Actualment els usuaris del centre esportiu, al voltant d’un miler, tenen suspesa la quota de pagament del servei.