Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (05/06/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre disposa actualment de 92 expedients oberts per requeriments a propietaris de solars en mal estat o abandonats per tal que procedeixin a fer-ne la neteja i el corresponent manteniment. Amb el reton progressiu a la normalitat després de la Covid-19 l’Ajuntament està posant especial èmfasi en la necessitat que els propietaris mantinguen les propietats en bon estat per no causar problemes d’higiene i de salubritat. L’Ajuntament de Deltebre disposa d’una partida de 40.000 euros per a actuar en aquells casos més greus

Denunciat un conductor a Deltebre per sobrepassar en 100km/h la velocitat permesa. Els fets van passar dimecres a la carretera T-340 que uneix el Lligallo del Gánguil amb Deltebre quan un cotxe, conduït per un veí de Camarles de 21 anys, va ser enxampat pel radar dels Mossos circulant a una velocitat de 191 km/h en un tram limitat a 90.

L’escola de formació Avatars Academy de Deltebre, ha fet entrega a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona dels 3.965 euros recaptats al torneig Petits Herois celebrat el passat 22 de febrer al camp de l’Aube de Jesús i Maria. El diners aniran destinats íntegrament a la lluita i la investigació contra el càncer infantil.

Els dos mesos de confinament han suposat unes pèrdues econòmiques al sector pesquer català de 9 M€. La recaptació en primera venda a les llotges pesqueres catalanes en el període comprès entre el 13 de març i el 16 de maig de 2020 ha estat un 50% inferior a la mitjana de l’obtinguda en el mateix període dels 3 anys anteriors. Pel que fa a les modalitats de marisqueig i de pesca professional en aigües continentals a peu que, constitueixen un tipus d’activitat vital al delta de l’Ebre.