4 de juliol de 2020
03:16

Al Dia Terres de l'Ebre (05-06-2020)

2020-07-03T16:30:49+02:005 de juny de 2020|Al Dia. Terres de l'Ebre|
Ràdio Delta 107.6 FM
Al Dia Terres de l'Ebre (05-06-2020)
Ràdio Delta 107.6 FMAl Dia Terres de l'Ebre (05-06-2020)

 

Al Dia Terres de l’Ebre és un magazín informatiu realitzat conjuntament amb 6 emissores municipals: Ràdio Joventut, La Plana Ràdio, Ràdio Delta, La Cala Ràdio, Amposta Ràdio i Ràdio Tortosa. Es tracta l’actualitat de les Terres de l’Ebre de manera propera i acurada. Cada dia, també, es realitzen entrevistes d’actualitat i una tertúlia. Avui, Leonor Bertomeu ha entrevistat al gerent de la Federació de Productors de Marisc del Delta de l’Ebre, Gerardo Bonet.
A la secció “De poble en poble”, Francesc Callau ha parlat amb Vicenç Llaço, regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, a propòsit de les millores a les platges de l’Ametlla de Mar, les quals ja s’han reprès, després de mesos aturades. I, a la secció Identitats, Eduard Carmona ha parlat amb l’il·lustrador roquetenc Ignasi Blanch, el compositor tortosí Josep Oller, el baríton sabadellenc Oriol Quintana i la periodista de la Sénia Rut Queralt. Són els 4 coautors de la peça coral “Núvols”.
A la tertúlia d’avui, han participat Sílvia Màrquez, directora de l’Hotel Flamingo, Miquel Roca, director del Càmping l’Ametlla i representant de l’Associació de Càmpìngs de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre i Juanjo Bel, portaveu de l’Associació de Turisme Rural de les Terres de l’Ebre.