L’Ajuntament de Deltebre ha posat en funcionament el servei de compres agregades mitjançant l’adquisició de productes de protecció i d’higiene relacionats amb la COVID- 19. La compra que s’ha efectuat mitjançant la Federació de Comerç i de Turisme de Deltebre, FECOTUR, ha permès beneficiar amb preus d’adquisició competitius a 23 empreses del municipi. 

La tinenta d’alcaldia de #DeltebreEficient, Elisabeth Tomàs, ha destacat que “mitjançant aquest servei que hem iniciat volem que les empreses del municipi es puguin beneficiar de les compres agregades de l’Ajuntament de Deltebre i així obtenir productes a un preu més competitiu que si els adquireixen de manera individual”. Des de l’Ajuntament de Deltebre s’ha contactat en les diferents empreses del municipi per tal que puguin adherir-se en aquest servei. 

En aquesta primera tongada d’adquisició de productes relacionats amb la COVID-19, s’han comprat 660 mascaretes quirúrgiques, 447 mascaretes FP2, 38 caixes de guants de 100 unitats i 110 garrafes de 5 litres. És FECOTUR l’encarregada de distribuir els lots de material a les empreses sol·licitants. 

La regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha destacat que “aquesta és una acció més de les que estem duent a terme per tal d’estar al costat dels sectors econòmics del nostre municipi”. De fet, és una de les 50 mesures del Pla de Reactivació Socioeconòmica que esta impulsant l’Ajuntament de Deltebre per fer front al pas del temporal Glòria i a la pandèmia de la COVID-19.