1 d'octubre de 2020
06:13

Notícies Delta.cat (28/07/20)

2020-10-01T05:32:28+02:0028 de juliol de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (28/07/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (28/07/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre ha posat en marxa un operatiu per part de la Policia local per tal de controlar que es respecten les mesures de seguretat imposades per a prevenir contagis de la Covid 19, sobretot pel que fa a l’ús de la mascareta i de compliment de les distàncies de seguretat.

L’Ajuntament de Deltebre ha informat d’un nou cas positiu de Covid 19 al municipi. La Regió Sanitària va informar anit al consistori i de moment no han transcendit més detalls sobre si este nou cas té relació amb els altres positius que hi ha hagut al municipi o si es tracta d’un cas aïllat. Este mes de juliol s’han confirmat ja a Deltebre 9 casos positius de Covid 19.

El nou president de la Federació de Caça de les Terres de l’Ebre, el deltebrenc José Pedro Tomàs, ha valorat en una entrevista a canal Terres de l’Ebre la seua elecció com a president de la territorial ebrenca, en unes eleccions marcades per una participació històrica. El nou president ha parlat de la voluntat de canviar el funcionament de la territorial ebrenca, donant més pes a cada comarca, i també de la necessitat d’una Llei de caça a Catalunya.