1 d'octubre de 2020
06:41

Notícies Delta.cat (14/09/20)

2020-10-01T05:32:27+02:0014 de setembre de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (14/09/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (14/09/20)

 

El nou curs escolar ha arrencat avui dilluns per a 1.500 alumnes de Deltebre, després de sis mesos sense classes. L’inici de curs ve marcat per la pandèmia de la covid-19 i les mesures de seguretat que s’han imposat per a reduir el risc de contagi. Les classes han pogut començar este matí amb normalitat sense cap incidència.

L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat les obres de construcció d’un nou embarcador fluvial a la zona del Parc del riu de Deltebre. El nou pantalà tindrà 20 metres de llargada i donarà cabuda a quatre embarcacions. L’embarcador tindrà un cost de 60.000 euros, que estaran finançats al 80% pel grup d’Acció Local de la Pesca, Mar de l’Ebre. Este serà el segon pantalà per a embarcacions que es posa en marxa enguany a Deltebre, després que a principis d’any entrés en funcionament l’embarcador David Casanova, sota el pont lo Passador.

L’escultura hiperrealista Dones de Fang de l’artista de Deltebre Cristina Iglesias ha estat nominada als The Global Art Awards de Shangai, un premi internacional d’art visual i contemporani. L’escultura és una de les composicions que es pot veure a la plaça de les Dones de Deltebre.

El Departament d’Agricultura recomana als arrossaires que apliquin la saponina contra el caragol maçana a la tardor, just després de segar. Segons apunten els experts, quan el tractament s’efectua després de la sega, amb les altes temperatures de la tardor, el caragol és encara molt actiu i permet, per tant, millorar considerablement la seua efectivitat.