L’alcalde de Camarles, Ramon Brull (La veu del Poble), ha fet públic un comunicat este matí en el que anuncia la decisió de destituir del càrrec als quatre regidors d’ERC i seguir governant al consistori en minoria.

Brull justifica la decisió “davant de la pèrdua de confiança cap al grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya” després de les “deslleialtats” que segons Brull s’han produït per part dels regidors d’ERC. Segons Brull, estes “deslleialtats (…) impossibiliten un govern de coalició” i ha assegurat que ha estat ERC qui ha trencat el pacte de govern amb  en rebutjar la construcció del Tanatori, un prohjecte que segons la Veu del Poble formava part de l’acord de govern, i també pe vot en contra de la proposta de rehabilitació de l’edifici de l’antic mercat en el ple del 28 d’octubre.

Brull acusa els republicans del trencament del pacte  i en el comunicat anuncia que  “deixa sense efecte les competències delegades, en el seu dia, als regidors i regidores d’aquest grup municipal, tot i que això representa governar en minoria”.

Cal recordar que Ramon Brull va arribar a l’alcaldia el passat mes de juny d’acord amb el pacte de govern amb ERC i que d’acord amb el pacte havia d’ocupar un any l’Alcladia per a retornar-la al juny de 2022 a ERC.

En el següent enllaç podeu llegir el comunicat de l’alcalde, Ramon Brull: COMUNICAT DE PRENSA DE L (1)