Just a les portes de la Setmana Santa,  Ports de la Generalitat, ha donat per finalitzades les obres de remodelació i modernització del passeig marítim  del passeig marítim Ramon Pous de l’Ampolla, per impulsar la mobilitat en la trama urbana de la zona de servei del port de l’Ampolla, millorant així l’accessibilitat dels usuaris que tenen els seus establiments a la façana marítima, els veïns i les veïnes que hi tenen l’habitatge i la ciutadania en general.

La urbanització ha suposat l’ampliació de les voreres per facilitar l’accés als vianants i integrar més el port a la població. També s’ha modernitzat el parc infantil de la zona. Les obres han suposat el canvi del paviment, el drenatge de les aigües pluvials, l’enjardinat i el mobiliari urbà. A més a més, el carrer Menorca s’ha transformat en un carrer de prioritat invertida, potenciant la mobilitat de la ciutadania i els visitants. La urbanització ha respectat el terminis parcials de les tres fases de les obres, així com el termini general del projecte i s’ha acabat abans de Setmana Santa, amb un cost de 500.000 euros.

L’execució dels treballs s’ha fet per trams i fases amb l’objectiu de causar les menors molèsties possibles a usuaris dels locals i als veïns i veïnes de la zona. Mentre han durat les obres i de manera provisional, el trànsit ha estat de sentit únic. Es va crear una vorera d’accés al costat de mar i es van instal·lar cinc passarel·les per tal que els vianants poguessin accedir millor a la zona. Així mateix, es va prohibir la circulació de camions pel carrer Platja. Un cop acabes les obres, s’ha restablert la circulació de camions i el trànsit del passeig marítim ha tornat a ser de doble sentit.