Resultat un xic enganyós i abultat el que va aconseguir un Jesús i Maria molt ressolutiu en atac davant un Arnes que no va entregar el braç a tòrcer fins ben avançada la confrontació. Durant el primer temps, un joc pràctic dels locals li permetia generar arribades, tot i no crear perill en excès, amb un Jordi Borràs molt actiu a la banda. Els jugadors de David Garcia eren clars dominadors de la situació tot i no arribar a intimidar a un conjunt visitant ben situat en defensa i que a la contra va tenir dos bones opcions per a desnivellar el marcador a peus de John i Quim. Tot i això, a la sortida d’un córner prop de la mitja hora de joc, un refús li caia a peus d’Infante que s’inventava un gran gol pel mateix escaire en un centre-xut que va sorprendre a propis i extranys. Un gol que li donava el mínim avantatge al marcador en marxar al descans.

A la sortida dels vestidors, els arnerols sortien amb el convenciment de buscar el gol de la igualada i prop van estar d’aconseguir-ho. Gordo, amb una rematada al pal, minuts més tard John desaprofitava un mà a mà davant el porter partidalenc Marc Masdeu. Poc després, jugada polèmica en contra dels interessos visitants quan Quim, entrant clarament des del darrera, driblava al porter i quan es disposava a marcar se li assenyalava un fora de joc completament innexistent davant les protestes dels terraltins. No podien aprofitar la inèrcia favorable els arnerols, que es tiraven cap endavant i fruit d’un contracop ben portat pels deltebrencs van aprofitar per assestar un cop psicològic definitiu al partit quan l’autor del primer gol, Gerard Infante, culminava un contracop que feia pujar el segon gol al marcador a falta de vint minuts per al final del partit. Amb el duel trencat, Rullo, sentenciava culminant un nou contracop en temps afegit.

Una victòria que li ha de donar una dosi de moral al conjunt de David Garcia de cara al derbi de la setmana vinent al camp de la Cava. Són nou punts de dotze els que ha sumat el conjunt partidalenc, que s’estalibilitza a la taula situat ara en una posició intermitja, onzè amb onze punts, a set del conjunt blanc-i-blau. Per la seua part l’Arnes, que tan sols ha guanyat un partit en aquesta inici de lliga (davant l’Amposta B per 2-0, en la segona jornada del campionat) rep diumenge a un dels conjunts revelació en aquest inici de temporada, el Godall, que acumula tres jornades consecutives sense perdre on ha sumat set punts de nou possibles.