10 de juliol de 2020
18:58

L’AFS Deltebre afronta la visita a Paüls amb la intenció de mantenir-se entre els capdavanters

2019-11-08T18:22:14+01:008 de novembre de 2019|Esports|

Torna la lliga comarcal de futbol sala. Després del parèntesi de Tots Sants, en el qual s’aturava la lliga, l’Associació de Futbol Sala Deltebre afronta un nou desplaçament aquest cop a la pista del Paüls per enfrontar-se a l’Aldover-Paüls que ocupa la penúltima posició de la classificació amb només tres punts, els que va sumar en la quarta jornada de lliga davant el TM Tortosa (3-2).

Els homes de Màxim Navarro afronten aquest partit carregats de moral després de golejar per 9 a 0 a l’AME Ametlla de Mar i refer-se del que havia significat la primera derrota de la temporada davant el Lligallos Motor (1-6). Els de Deltebre són quarts a la classificació amb 10 punts, a cinc del líder el Golafre City que ha guanyat fins ara tots els compromisos que ha disputat. Són segon i tercer amb dotze punts cadascun, el Toscà i el FS Dermisa.

El campionat Terres de l’Ebre de futbol sala afronta la sisena jornada del campionat de lliga i es juga íntegrament en dissabte la tarda. Arrancarà amb dos compromisos a partir de les 16 hores de la tarda al pavelló firal de Remolins entre el Futsal Dermisa i l’AME Bull Boys i al pavelló de Camarles es disputarà el compromís entre el FS Dertochip i la UE Campredó. A un quart de cinc es jugarà al pavelló municipal de la Ràpita l’enfrontament entre el CFS Rapitenc B i el líder Golafre City. A les cinc en punt es disputaràn dos partits, el que medirà als paülsencs amb els deltebrencs i a la pista de Benifallet entre el conjunt local i el TM Tortosa. A dos quarts de sis de la tarda al pavelló firal de Remolins es disputarà el duel entre el segon classificat, FS Toscà i el cinquè de la taula la PB Lligallos Motor, en un dels duels més atractius de la jornada. Mentre tancarà aquesta sisena jornada a partir de dos quarts de set de la tarda el xoc entre l’AME Ametlla de Mar i el CFS Roquetes B.