Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (11/11/19)

 

ERC ha estat la força més votada a Deltebre en les eleccions generals celebrades ahir 10 de novembre després d’haver obtingut 2.149 vots i un percentatge de vot del 39,87%. La jornada electoral va vindre marcada pel descens de participació, que en el cas de Deltebre es va quedar en el 61,74%, vuit punts per sota respecta a les eleccions del passat 28 d’abril.
Per darrera d’ERC, s’ha situat Junts per Catalunya que li ha pres la segona posició al PSC que va aconseguir ser segona força a l’abril. A Deltebre JXCat ha obtingut 937 vots i el PSC 848, el que representa 344 vots menys que a l’abril. Per darrera del PSC ha quedat En Comú Podem que amb 608 vots ha guanyat suports respecte a l’abril; el PP n’ha obtingut 258 -també més que a les anteriors eleccions- i la CUP, que és la primera vegada que optava a unes eleccions generals ha oconseguit 222 vots. Per últim afegir que VOX ha tingut 203 vots a Deltebre i Ciutadans s’ha quedat amb 88.

A la circumscripció de Tarragona han otingut representació ERC (2 diputats), PSC (2 diputats), JxCat (1) i En Comú Podem (1).

El ballarí i coreògraf, Roberto Olivan, ha estrenat este cap de setmana a Portugal ‘TIMBER’, la seua darrera creació, en col•laboració amb la companyia portuguesa Instavel. ‘TIMBER’ és un espectacle que combina la música de percussió en directe amb el moviment d’una dotzena de ballarins i altres objectes a dalt de l’escenari. L’estrena s’ha fet al Teatro Circo de Braga en el marc de la Mostra Espanya 2019.

Jornada força positiva per als equips de Deltebre al grup 1 de la Tercera Catalana. La Cava va empatar a 1 gol a Godall i el Jesús i Maria va golejar per 6 a 2 al Flix.
A la quarta catalana, el filial de la Cava va perdre 3 a 1 a Tivenys.