4 de juliol de 2020
04:13

Entrevista a Aida Boix, directra de Lo Pati, Centre Cultural i a Xavier Miró, programador del festival MónFilmat

2020-07-03T12:30:39+02:0029 de juny de 2020|El Recapte|
Ràdio Delta 107.6 FM
Entrevista a Aida Boix, directra de Lo Pati, Centre Cultural i a Xavier Miró, programador del festival MónFilmat
Ràdio Delta 107.6 FMEntrevista a Aida Boix, directra de Lo Pati, Centre Cultural i a Xavier Miró, programador del festival MónFilmat

 

La pandèmia de la COVID-19 ha minvat l’oferta cultural, i molts dels festivals que donen vida a les notres terres durant l’estiu s’han suspés. N’hi ha que s’han aplaçat, esperant un millor moment, però tot mantenit els compromisos amb els participants, amb els artistes, i d’altres, s’han transformat, s’han adaptat de la millor manera que han pogut, per preservar encesa la flama de la cultura.
Un exemple és el Festival Internacional de Cinema i Paisatge mónFILMAT, que impulsa Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre i que aquest 2020 arriba a la cinquena edició, amb una proposta adaptada a la “nova normalitat”.
Avui, al nostre programa, parlem amb Aida Boix, directora de Lo Pati i amb Xavier Miró, programador de MónFilmat.